Meijän Sanomat

Toimitus
0400 172 825
toimitus@haumedia.fi

Myynti
0440 211 841
myynti@haumedia.fi

Päätoimittaja
Jarno Laatikainen
0440 211 291
jarno.laatikainen@haumedia.fi

Kustantaja
Haumedia Oy
Pulttikatu 2, Mikkeli
www.haumedia.fi

Painopaikka
Lehtisepät Oy, Varkauden paino

Jakelu
SSM Savo-Kainuu Oy + kattava telinejakeluverkosto.

Me olemme:

Meijän Sanomat on osa Haumedia Oy:n lehtiperhettä. Yritys kustantaa Mikkelissä ja ympäristökunnissa jaettavaa Erikoissanomia, Haukivuoren paikallislehti Haukivuoren Seutua ja tytäryhtiö Paikallislehti Hirvensalmelainen Oy:n kautta Hirvensalmelaista.

Haumedia Oy on paikallinen mediayhtiö, joka palvelee kattavasti kun haluat näkyä ja kuulua. Asiakaslehtien ja muiden julkaisujen lisäksi suunnittelemme ja toimitamme kyltit, brändivaatteet, mainosteippaukset sekä paljon muuta. Kysy tai katso lisää: haumedia.fi

Jakelu:

Meijän Sanomien vaikutusalueeseen kuuluvat Anttola, Haukivuori, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Puumala, Ristiina ja Suomenniemi.

Printtijakelu suoritetaan jokaiseen kotiin Mikkelin alueella keskustan, Rantakylän, Otavan ja Ristiinan taajamissa sekä Mäntyharjun ja Juvan kuntataajamissa. Lisäksi lehti on noudettavissa kattavan jakelupisteverkoston (yli 30 kpl) kautta Mikkelissä ja ympäristöpitäjissä.

Printtijakelumäärä on 32 000 lehteä.

Näköislehti palvelee verkossa 24/7 kaikkia lukijoitamme.

 

Varaa paikkasi MeijänSanomiin!

Uusi alueellinen digi- ja printtilehti tarjoaa erinomaisen näköalapaikan elinkeinoelämän eri toimijoille. Kerromme ajankohtaisista asioista, valamme uskoa tulevaan ja tuomme esille seutumme osaajista eri sektoreilta. Meijän Sanomissa on painavaa sanaa alueemme julkisesta sektorista, yhteisöistä ja yrityksistä.

Meijän Sanomat jaetaan kaikkiin yksityistalouksiin taajama-alueilla Mikkelissä, Otavassa, Rantakylässä, Ristiinassa, Juvalla ja Mäntyharjulla.

Lisäksi lehti on noudettavissa kattavan jakelupisteverkoston (yli 30 kpl) kautta Mikkelissä ja ympäristöpitäjissä.

Mediakortti (.pdf)